לקינמון סגולות רבות
הקינמון מונע דלקות, מהווה מקור מצוין לסיבים תזונתיים, ברזל וסידן, הוא יעיל בהורדת רמות הסוכר ואפשר להוסיף אותו לתבשילים , למאפים, לדייסת הבוקר, לסלט הפירות, לקפה ולתה.
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, ואשמח לעמוד לשירותכם.
כאשר הכדוריות האדומות "מצטופפות" יתר על המידה בתוך כלי הדם והן הופכות את הדם צמיג מדי, השומנים המצויים בקינמון מונעים "הצטופפות" לא רצויה כזו של הכדוריות האדומות ובנוסף לכך גם מונעים את שחרורה של חומצה מעוררת דלקת מקרום התא.
תכונה זו הופכת את הקינמון למזון אנטי־דלקתי, היכול לסייע בהפחתת תסמיני דלקות, נוגד חיידקים ונוגד פטריות יעיל וחזק, מאט את קצב העיכול עובדה שיכולה למתן את העלייה ברמות הסוכר, נוגדי חמצון גבוהים , מחזק את מערכת החיסון.
מחקרים עדכניים מוכיחים: אם תוסיפו לאוכל שלכם 1-2 כפיות של קינמון ביום, תוכלו להפחית את השומן בטני, להוריד את רמת הסוכר בדם ולצמצם את הסיכון למחלות לב ולמחלות ממאירות.
תתפלאו, גם הריח של הקנמון בריא!!
מחקר בתחום השפעת הריחות על תפקודי המוח, שהשווה בין ריחות קינמון, מנטה ויסמין, העלה כי לעיסת מסטיק קינמון ואף הרחה בלבד של הניחוח המתוק־חריף של הקינמון משפרות את יכולות הקשב והריכוז ואת העבודה .
ניתן להרתיח מקלות קינמון בחלב סויה או בחלב שיבולת שועל או בחלב שקדים ולהוסיף קצת אגבה לקבלת משקה מחמם ובריא.
שיהיה יום טוב…
רומי חוכמה – אירידיולוגית ונטורופתית.
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, ואשמח לעמוד לשירותכם.
תמונה:freedigitalphotos