כרובית שלמה אפויה – ללא גלוטן – מתכון מושלם לאוהבי כרובית!
- מרכיבים:
כרובית שלמה בלי העלים
קורט מלח הימלאיה
פפריקה
2 כפות שמן זית - אופן ההכנה:
1. מבשלים את הכרובית השלמה נקייה מעלים במים.
2. מוציאים את הכרובית ממי הבישול ומניחים בצד להתקרר.
3. בינתיים מורחים את הכרובית ב – 2 כפות של שמן זית, מלח ופפריקה.
4. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה ומניחים עליו את הכרובית.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים 20-30 דקות, עד שהכרובית זהובה.
בתאבון!
לעזרה בהדרכת הכנת כרובית שלמה אפויה ללא גלוטן או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.