מרכיבים:
- 100 גרם רסק תפוחים ללא תוספת סוכר וללא תוספים אחרים
- 1/4 כוס סירופ מייפל או סירופ קוקוס
- 1/4 כוס טחינה גולמית מלאה
- כוס קמח כוסמין מלא
- כפית שטוחה סודה לשתייה
- 300 גרם דלעת (אחרי קילוף)
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- טוחנים בבלנדר דלעת, רסק תפוחים, סירופ מייפל או סירופ קוקוס וטחינה עד לקבלת מרקם אחיד.
- בקערה מערבבים קמח, סודה לשתייה וקינמון.
- מוסיפים את הרטובים ליבשים ומערבבים.
- יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור ל-20-30 דקות (תלוי בתנור).
- דוקרים עם קיסם באמצע לבדוק אם יבש.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.