ממרח קישואים ונענע ללא גלוטן – טעים על טוסט קלוי מרוח בשן שום ומעט שמן זית (ברוסקטה).
- מרכיבים:
שמן זית
2 בצלים קצוצים
3 קישואים גדולים מגוררים גס
1 כף נענע קצוצה
2 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל - אופן ההכנה:
1. מברישים מחבת קרמית בשמן זית ומטגנים את הבצל להזהבה.
2. ניתן להוסיף בהמשך מעט מים לאידוי הבצל.
3. מוסיפים את הקישואים, הנענע והשום.
4. מגבירים את האש ומערבבים מידי פעם למשך כ-5 דק'.
5. מוסיפים מלח ופלפל ומניחים להתקרר.
6. כשקר, טוחנים במעבד מזון עד לקבלת ממרח.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.