מרק חומוס וכרישה ללא גלוטן טעים, מזין וקל להכנה בבית!
- מרכיבים:
300 גרם חומוס מבושלים (אפשר סנפרוסט או אחרי השריה של לילה)
1 בטטה גדולה חתוכה
3 כרישות בינוניות פרוסות דק או 2 בצלים אדומים
5 שיני שום
ענף רוזמרין טרי
עלי מרווה טריים
2 כפות שמן זית
1 – ½1 ליטר ציר ירקות או מים רותחים
פלפל גרוס
מלח הימלאיה
גרגירי כוסברה טחונים
כמון
שמן זית להזלפה - אופן ההכנה:
1. מטגנים בשמן זית כרישה / בצל, שום, רוזמרין, מרווה, כמון, כוסברה, מלח ופלפל גרוס, כשתי דקות.
2. מוציאים את הרוזמרין והמרווה.
3. מוסיפים את החומוס, הבטטה וציר הירקות ומבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה.
4. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהבטטה רכה.
5. טוחנים במוט חשמלי ומבשלים עוד כ- 10 דקות.
6. טועמים ומתקנים את התיבול.
7. מזליפים מעט שמן זית ומגישים חם.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.