פטה עדשים ללא גלוטן – ממרח טעים, בסיסי ומשביע.
- מרכיבים:
2-3 כוסות עדשים ירוקות מונבטות
חצי כוס טחינה אתיופית גולמית
כחצי כוס מיץ לימון
מים קרים לפי הצורך
2-3 שיני שום
2-3 כפות שמן זית כתית מעולה
מעט פלפל שחור
כפית מלח הימלאיה
כפית כמון - אופן ההכנה:
1. שמים את כל החומרים במעבד מזון או בלנדר (כמות המים תלויה במרקם אחרי הטחינה הראשונה).
2. טוחנים פעם ראשונה במשך מספר דקות.
3. בודקים את המרקם ומוסיפים לפי הצורך – לימון, מים, טחינה, תבלינים או שמן.
4. ממשיכים לטחון עד שמגיעים למרקם הרצוי.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.