מרכיבים:
- 2 כוסות קמח כוסמין
- 3/4 כף שמרים
- רבע כפית מלח
- כף שמן קוקוס או שתי כפות שמן ענבים
- מים פושרים
- שמן ענבים לטיגון
- ריבה אורגנית ללא סוכר של תות או כל טעם אחר
אופן ההכנה:
- מערבבים במעבד מזון את כל החומרים עד קבלת בצק.
- מכסים את הבצק במגבת ומכניסים לתנור להתפחה כשעה עד להכפלת נפח הבצק.
- לשים את הבצק, יוצרים כדורים ומניחים שוב להתפחה עד הכפלת הנפח.
- מרתיחים סיר עם שמן עמוק.
- משליכים לסיר את הסופגניות והופכים עד שמעטפת הסופגניות משחימה.
- מוציאים מהסיר מניחים על נייר סופג, מזריקים את הריבה ומפזרים מעט אבקת סוכר.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.