עוגת פרג טבעונית ללא גלוטן – עוגה טעימה, מזינה וקלה להכנה!
- מרכיבים:
4 כפות גדושות שמן קוקוס
1 כוס סוכר קוקוס טחון דק
1 מקל וניל או כפית תמצית וניל איכותית
3/4 כוס קמח קוקוס
1 כוס פרג טחון טרי
1 כוס רסק תפוחים טבעי, לא ממותק - אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מערבבים בקערה את השמן, סוכר הקוקוס, הוניל ורסק תפוחי העץ.
3. מוסיפים את קמח הקוקוס והפרג ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק בינונית משומנת קלות ואופים כ-40 דקות.
בתאבון!
למי מתאימה עוגת פרג טבעונית ללא גלוטן? חייגו 052-878-1537, לקבלת ייעוץ טלפוני ע"פ הנטורופתיה והאירידולוגיה ללא תשלום וללא התחייבות ואשמח לעמוד לשירותכם, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.