העדיפו דגים!! למה כשעושים על האש, עדיפים דגים על בשר, המלצות לאורח חיים בריא, של רומי חוכמה נטורופתית ואירידולוגית, צמחי מרפא ומתכוני בריאות.
ברצוני לשתף אותכם בסיבות הבריאותיות להעדפת דגים על פני בשר כאשר אתם עושים על האש. להתייעצות על תזונה על פי הנטורופתיה והאירידולוגיה תוכלו לפנות אלי בטלפון 052-8781537 או דרך צור קשר באתר ואשמח לעזור.
הדגים מהווים מקור עיקרי וראשי לחלבונים בתרבויות רבות.
ביפן, לדוגמא, משתמשים בדגים כמקור לחלבונים באופן כמעט בלעדי.
מדוע עדיף לאכול דגים על האש במקום בשרים?
- דגים מכילים מעט כולסטרול.
- דגים מכילים חומצות שומן כמו אומגה 3, שמסייעת בשיפור הריכוז ומטיבה בהשפעתה על המוח והלב.
- דגים עשירים בחלבון, ויטמין B12 וברזל.
- צמד המילים דג ושמירה על משקל תקין הולכים יד ביד.
- דגים הם קלים לעיכול.
מה, איך וכמה?
- דגים מומלצים – סלמון, פורל, מקרל, לברק, בס, דניס וסרדינים.
- צריכת דגים כ-2-3 פעמים בשבוע היא מומלצת ונחשבת כסגולה בריאה.
- העדיפו לקנות דג טרי ולא מעובד.
- העדיפו בישול או אפייה של דגים על פני טיגון.
- בנוגע לכספית חשוב לשים לב – ככל שהדג קטן יותר כך הוא מכיל פחות כספית.
אין ספק שצריכה נכונה ונבונה של דגים מהווה מקור לחלבון עשיר, בעל יתרונות רבים על פני הבשר. לכן כאשר אתם בוחרים לעשות על האש העדיפו דגים במקום הבשר.
מאחלת בריאות בגוף ושמחה בלב,
שלכם, רומי חוכמה – אירידיולוגית, נטורופתית ומאמנת לאורח חיים בריא