פשיטת קישואים ללא גלוטן קלה להכנה בבית!
פשטידת קישואים ללא גלוטן טעימה, בריאה וקלה להכנה!
- מרכיבים:
5 קישואים
2 בצלים בינוניים
2 כפות שמן זית כתית מעולה
2 כפות פשתן טחון / 1 כפית מלאה תחליף ביצה
כוס קמח חומוס
כפית אבקת אפיה
125 מ"ל שמנת קוקוס
חצי חבילת שמיר קצוץ
1-1.5 כפיות מלח הימלאיה גרוס
חצי כפית מלח הימלאיה גס
פלפל שחור לפי הטעם - אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מגרדים את הקישואים, מפזרים כפית מלח הימלאיה גס ומכניסים למסננת עם קערה מתחת.
3. משאירים כ-60 דקות עד שהנוזלים יתנקזו.
4. לאחר מכן סוחטים את הקישואים ומכניסים לקערה גדולה.
5. מוסיפים את כל החומרים ומערבבים.
6. משמנים קערה בשמן זית ושופכים פנימה את כל התערובת.
7. מכניסים לתנור לחימום תחתון 50 דקות ועוד 10-20 דקות חימום מרוכז עליון ותחתון.
8. סוגרים את התנור ומשאירים בפנים את הפשטידה עד שהפשטידה משחימה.
בתאבון!
רומי חוכמה תמליץ על המנה והסלט המתאימים במיוחד למצבך על פי הנטורופתיה. בעזרת אבחון אירידולוגיה אוכל להמליץ על המנות הראשונות והסלטים שיתרמו לך ביותר. לקבלת ייעוץ טלפוני ראשוני ללא עלות או התחייבות התקשרו 052-878-1537 או דרך צור קשר.