מרק ירקות עם איטריות עם אפשרות למרק ללא גלוטן. מרק ביתי, טעים וקל להכנה!
- מרכיבים:
1/2 קילו חומוס מושרה/שעועית לפי הטעם.
4 כפות שמן זית.
1 שקית תערובת ירקות סנספרוסט (שעועית צהובה,תפ"א ,תירס).
1 שקית תערובת כרובית של סנספרוסט.
3 כפות אבקת מרק אורגנית (לא חובה).
1 שמנת ויטריז.
1 כפית פלפל אדום גרוס.
1 לימון סחוט.
1 ראש של עלי סלק קצוצים.
1/2 ראש כוסברה/פטרוזיליה קצוצה.
1/3 דלעת חתוכה לקוביות.
2 בצלים גדולים קצוצים.
1 כפית כורכום.
שקית של 250 גר' אטריות למרק (אטריות כוסמין/שיפון – מכילות גלוטן או אטריות אורז – ללא גלוטן).
מלח לפי הטעם. - אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל בסיר לחץ עם כף שמן זית כ-4 דקות.
2. מוסיפים את תערובות הירקות, הדלעת והחומוס ומערבבים.
3. מוסיפים את אבקת המרק, כורכום ופלפל.
4. ממלאים את הסיר במים עד שהמים מכסים את הירקות. מערבבים ומוסיפים את עלי הסלק.
5. סוגרים את הסיר ומשאירים על אש גבוהה לחצי שעה בערך (כך שכל הירקות רכות והדלעת נמעכת בקלות).
6. מוסיפים את הכוסברה/פטרוזיליה ומערבבים.
7. מוסיפים את השמנת ומערבבים.
8. שופכים פנימה את האטריות ומערבבים.
9. סוגרים את הסיר לכ-10-15 דק', עד שהאטריות נהיות רכות ומוכנות לאכילה.
10. מוסיפים לימון ומלח לפי הטעם.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.