ממרח טופו ועדשים/נבטוטים – טעים וקל להכנה! ממרח בסיסי ומכיל חלבון מלא.
- מרכיבים:
1 בצל גדול קצוץ
1 כוס נבטוטים או עדשים מושרים/סנפרוסט
1/3 חבילת טופו (לא ממהונדס גנטית) חתוך לקוביות קטנות
1/2 חבילת פטרוזיליה/כוסברה קצוצה גס
1 שן שום קצוצה
2 כפות שמן זית כתית מעולה
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
מעט פלפל שחור
כפית מלח הימלאיה
חצי כוס מים / ציר ירקות - אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת ביחד עם הכמון, הכורכום והפלפל השחור כדקה.
2. מטגנים את הבצל הקצוץ והשום עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את הנבטוטים ואת השום וממשיכים בטיגון/אידוי 5-10 דקות על אש בינונית.
4. מוסיפים את הפטרוזיליה/כוסברה ואת המלח ומערבבים כדקה.
5. מכבים את האש ומעבירים את הכל למעבד מזון, ביחד עם הטופו.
6. מוסיפים בהדרגה את הנוזלים וטוחנים עד לקבלת המרקם הרצוי.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.