קיש ירקות טבעוני – קיש טעים במיוחד, עשיר ומזין שאתם חייבים לנסות!
- הבצק מרכיבים:
כוס וחצי קמח כוסמין מלא
1/2 כוס שמן זית (חמיצות 0.5%)
3/4 כפית מלח הימלאיה
1/2 כוס מים - אופן ההכנה:
1. במעבד מזון מערבבים את הקמח עם המלח, ואז בהדרגה מוסיפים את השמן ואת המים עד שנוצרת עיסת בצק רכה (לא דביקה) נוחה לעיבוד.
2. משטחים את הבצק ומרפדים תבנית עגולה (קוטר 30 /28).
3. צובטים את הבצק בשוליים ליצירת שוליים בגובה התבנית.
4. בעזרת מזלג דוקרים את הבצק (חשוב למניעת תפיחת הבצק). - המילוי מרכיבים:
2 קישואים גדולים
1/2 פלפל אדום
1/2 פלפל צהוב
1 בצל גדול
2 קוביות שום כתוש
2 כפות קמח חומוס מעורבבים עם כמות שווה של מים
1/4 כוס חלב סויה אורגני
מלח לפי הטעם - אופן ההכנה:
1. חותכים את הקישואים והפלפלים לקוביות קטנות.
2. במחבת עם מעט שמן זית מקפיצים אותם על אש גדולה כדי לרככם מעט, כמה דקות.
3. בינתיים קוצצים את הבצל לקוביות בינוניות ומכניסים למיקרוגל ל- 2 דקות.
4. מקטינים את האש ומוסיפים למחבת עם הירקות את הבצל ואת השום למשך דקה שתיים נוספות, מערבבים היטב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
5. מפזרים את תוכן המחבת על הבצק.
6. מוסיפים את העיסה שנוצרה מקמח חומוס ואת החלב, מערבבים היטב ויוצקים על הירקות בתבנית.
7. אופים בתנור בחום 175 מעלות למשך כ- 40 דקות. הקיש מוכן כאשר המילוי עדיין מעט לח ולא התייבש!
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.