תבשיל ירקות מאודים מנטרל חומציות
בהתאם לגישת הנטורופתיה אני ממליצה על מתכון תבשיל ירקות מאודים ללא גלוטן, לנטרול חומציות ושמירה על אורח חיים בריא. מתכון פשוט לכאורה אבל משמעותי ביותר לסובלים מחומציות יתר.
אני מזמינה אתכם לעבור אבחון באירידולוגיה ולהתייעץ אתי בכל נושאי התזונה על פי הנטורופתיה. אשמח להתאים גם לכם מתכונים בריאים לשיפור איכות החיים. צרו קשר בטלפון 052-8781537 או צור קשר באתר.
מנה הראשונה בצבעים טבעיים
מתכון לתבשיל ירקות מאודים ללא גלוטן
- מרכיבים:
כרוב שלם – חתוך לרצועות.
ברוקלי – 3 גבעולים מפורקים לפרחים.
חצי כרובית – מפורקים לפרחים.
4 גבעולי סלרי – חתוכים לרבועים.
בצל קטן חתוך לרבעים.
כפית וחצי כורכום.
מלח לפי הטעם.
פלפל לפי הטעם.
מעט מים.
3/4 כוס לימון סחוט.
חצי כפית סירופ אגבה – כדי לשבור את החמיצות, אם רוצים - אופן הכנה:
1. שמים מעט שמן ומאדים בסיר אידוי.
2. מעבירים את הירקות לקערה/תבנית.
3. מערבבים את כל התבלינים, הלימון, המים והאגבה בצנצנת ושופכים מעל הירקות.
מאמץ קטן ופשוט…! אתם מוזמנים לטעום מעדן ירקות מאודים ללא גלוטן
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.