לביבות בטטה אפויות ללא גלוטן (או עם גלוטן לשיקולכם)
לביבות בטטה אפויות טעימות, מזינות ובריאות ללא צורך בטיגון! ועם אופציה ללא גלוטן!
- מרכיבים (ל-14 לביבות):
2 בטטות גדולות
5 כפות פירורי לחם כוסמין או *5 כפות קמח חומוס (ללא גלוטן)
בצל קצוץ גדול
כף פשתן טחון
2 שיני שום כתושות
מלח הימלאיה
פלפל שחור טחון
פפריקה - אופן ההכנה:
1. מגרדים את הבטטות, מערבבים את כל המצרכים וממתינים 10 דקות.
2. יוצרים לביבות, מהדקים היטב, סוחטים ומוציאים נוזלים.
3. מחממים תנור לחום בינוני.
4. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפיה, משומנת בשמן קוקוס, ומסגרים את הלביבות.
5. מכניסים לתנור 25 דקות צד ראשון והופכים לצד השני לעוד 10-15 דקות או עד שמזהיב.
בתאבון!
רומי חוכמה תמליץ על המנה והסלט המתאימים במיוחד למצבך על פי הנטורופתיה. בעזרת אבחון אירידולוגיה אוכל להמליץ על המנות הראשונות והסלטים שיתרמו לך ביותר. לקבלת ייעוץ טלפוני ראשוני ללא עלות או התחייבות התקשרו 052-878-1537 או דרך צור קשר.