מתכון ללחמניות לפסח ללא גלוטן רכות ואווריריות
לחמניות לפסח ללא גלוטן טעימות, רכות וקלות להכנה בבית!
- מרכיבים:
2 וחצי כוסות מים חמים
400 גרם קמח מצה שבולת שועל ללא גלוטן
רבע כוס שמן קוקוס או חצי כוס שמן זרעי ענבים
כפית סוכר קוקוס
כפית מלח הימלאיה
2 כפות גרעיני צ'יה טחונים + 6 כפות מים ולערבב יחד ליצירת תערובת אחידה - אופן ההכנה:
1. מכניסים לקערה את כל הרכיבים מלבד גרעיני הצ'יה.
2. מערבבים עד קירור הבצק ואז מוסיפים את גרעיני הצ'יה ולשים לבצק אחיד.
3. מניחים נייר אפיה אקולוגי על התבנית, יוצרים עיגולים מהבצק ומניחים על התבנית.
4. אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ-30 דקות חום תחתון וכ-15 דקות חימום עליון ותחתון, עד שהלחמניות בצבע חום.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.