- מרכיבים:
כוס קשיו טבעי
רבע כוס מים
בטטה בינונית מגורדת
בצל קצוץ
2 כפות שמן זית כתית מעולה
2-3 כפות לימון
חצי כוס קמח חומוס
חצי כוס מים
כפית מלח הימלאיה גרוס
פלפל שחור לפי הטעם - אופן ההכנה:
1. משרים את הקשיו לשעתיים במים.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. במעבד מזון טוחנים את הקשיו עם המים, מיץ הלימון ורבע כפית מלח עד לקבלת מרקם גבינתי.
4. מטגנים את הבצל בשמן זית עד שיהיה שקוף.
5. בקערה מערבבים את קמח החומוס והמים עד לקבלת עיסה חלקה.
6. מאדים את הבטטה המגורדת כ-15 דקות ומערבבים בתערובת, ביחד עם בצל מטוגן, גבינת הקשיו, 3/4 כפית מלח הימלאיה גרוס ופלפל שחור ומערבבים לתערובת חלקה.
7. שופכים את התערובת לתוך תבנית שטוחה המתאימה לתנור.
8. מכניסים לתנור לחימום תחתון 30 דקות ועוד 10 דקות חימום עליון ותחתון.
9. סוגרים את התנור ומשאירים בפנים את הפשטידה עד שהפשטידה משחימה.
בתאבון!
רומי חוכמה תמליץ על המנה והסלט המתאימים במיוחד למצבך על פי הנטורופתיה. בעזרת אבחון אירידולוגיה אוכל להמליץ על המנות הראשונות והסלטים שיתרמו לך ביותר. לקבלת ייעוץ טלפוני ראשוני ללא עלות או התחייבות התקשרו 052-878-1537 או דרך צור קשר.