מתכון טופו פסטו ללא גלוטן טעים, מזין, בריא וקלה להכנה!
- המרכיבים:
1 חבילת טופו אורגנית (חתוך לקוביות קטנות).
1/2 ראש כוסברה קצוצה.
כף של רוטב פסטו קנוי.
1.50 בצל בינוני.
3/4 כף אבקת שום / 4 שיני שום בינוניים כתושים.
5 אגוזי ברזיל חתוכים דק דק.
כפית לימון כבוש בשמן.
חצי כפית סחוג/ פלפל חריף לפי הטעם.
כף מלאה של אבקת מרק אורגנית.
כף וחצי שמן זית.
1/2 כוס מים. - אופן ההכנה:
1. במחבת מחממים את השמן זית על אש נמוכה.
2. מוסיפים אליו את הבצל ואבקת השום (או השום הכתוש) עד שנהיה שקוף.
3. לאחר מכן מוסיפים את הכוסברה, הלימון הכבוש, החריף, ואת אבקת המרק ומערבבים.
4. כשהכול מקבל גוון זהה , מוסיפים 1/2 כוס מים ואת הטופו החתוך לקוביות קטנות.
5. מערבבים עד שהתבשיל נעשה רך.
6. מוסיפים את האגוזים והפסטו ונותנים לתבשיל להתבשל עוד דקה.
ניתן לצקת את הרוטב מעל פסטה מקמח כוסמין (מכיל לגוטן) או פסטה מאורז (ללא גלוטן).
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.