מרק בטטה וטופו ללא גלוטן – מרק טעים ומושלם לחורף חמים!
- מרכיבים (לסיר בינוני):
2 בטטות גדולות מבושלות ללא קליפה.
1 חבילות טופו.
2 בצלים בינוניים קצוצים במערבל.
חצי חבילת כוסברה.
חצי קופסת שמנת קוקוס.
3 שיני שום גדולות כתושות.
1 לימון סחוט.
כף אבקת מרק אורגנית (לא חובה).
4 כוסות מים.
3 כפות שמן זית.
מלח הימלאיה לפי הטעם.
חצי כפית פלפל אדום גרוס.
2 כפות של טחינה אתיופית גולמית. - אופן ההכנה:
1. בסיר עם 2 כפות שמן זית שמים את הבצל ומאדים במשך 3 דקות עם מכסה על אש גבוהה.
2. מוסיפים חצי כוס מים וממשיכים לחמם, עד שהכול מתרכך, עוד כ-4 דקות.
3. כותשים את הטופו בבלנדר, מוסיפים לסיר ומערבבים כחצי דקה.
4. את הבטטות הופכים לפירה עם המזלג, מוסיפים לסיר ומערבבים.
5. מוסיפים שלוש וחצי כוסות מים ומערבבים עוד כ-2 דקות.
6. מנמיכים את ומוסיפים את הלימון, אבקת המרק, פלפל ומלח.
7. מוסיפים את כף השמן הנוספת, שום וטחינה ומערבבים.
8. מוסיפים את הכוסברה לסיום ומכבים את האש.
לפני ההגשה של המרק בטטה מוסיפים את שמנת הקוקוס ומערבבים היטב.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.