מתכון לקינואה עם ירקות עשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים!
קינואה – חלבון מלא מהצומח עשיר בסיבים תזונתיים וויטמינים.
- מרכיבים:
1 כוס קינואה.
כוס וחצי מים.
2 כפות שמן שומשום.
1 גזר בינוני קצוץ דק.
1 גבעול סלרי קצוץ דק.
2 כפות צנוברים.
1 וחצי כפית אורגנו יבש.
קורט רוזמרין יבש – רצוי לא הכרחי.
קורט מיורן יבש – רצוי לא הכרחי.
מלח הימלאיה
4 עלי ריחן טריים קצוצים. - אופן ההכנה:
1. שמים את הקינואה בקערה ומכסים במים פושרים, מסננים וחוזרים על הפעולה עד שהמים נקיים ללא קצף.
2. מעבירים את הקינואה לסיר בינוני מכסים במים ומביאים לרתיחה.
3. מבשלים כ-15 דקות (עד שהקינואה שקופה והמים נספגים) ומוסיפים כף אחת משמן הסומסום.
4. מחממים את כף השמן שנותרה במחבת בינונית על אש בינונית ומטגנים את הגזר וסלרי עד שהגזר מתרכך.
5. מוסיפים את הצנוברים ומבשלים עוד דקה, מתבלים באורגנו, רוזמרין, מיורן ומלח.
6. מוסיפים מעל גרעיני רימונים.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.