מתכון לקישואים ממולאים בטופו ללא גלוטן!
- מרכיבים:
1 חבילה כוסברה קצוצה
2 כפות שמן זית
3 ענפים של נענע קצוצים
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קטן קצוץ דק
2 כפות קמח חומוס
2 כפות פשתן טחון
1 חבילה טופו טחון במעבד מזון
פפריקה, מלח, כורכום
10 יחידות קישואים מרוקנים - אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים ומכניסים לקישואים
- לרוטב:
1. 2-3 פלפלים קצוצים
2. 1 בצל קצוץ
3. 2 כפות שמן זית
4. פפריקה מלוחה, מלח
5. מחממים את השמן, שמים פפריקה ואחר כך מוסיפים את הפלפלים הקצוצים, הבצל הקצוץ ו-1/2 כפית מלח.
6. סוגרים את המכסה ולאחר 15-20 דקות מוסיפים 1/2 כוס מים ואת הקישואים הממולאים.
7. מבשלים כ-30-40 דקות.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.