רוטב קישואים ואגוזים ללא גלוטן – טעים במיוחד וקל להכנה!
- מרכיבים:
3 קישואים בינוניים, פרוסים
2 בצלים גדולים קצוצים
1/2 חבילת עלי סלרי קצוצים
1/2 חבילה כוסברה / פטרוזיליה
4 שיני שום בינוניים קצוצים
1/4 ראש כרוב ירוק חתוך לרצועות
2 כפות אבקת מרק (אורגנית)
מלח הימלאיה ופלל שחור לפי הטעם
1 לימון סחוט
2 גביעי יוגורט עזים 3%
2 כפות שמן זית
1/2 חבילת עירית / בצל ירוק קצוצים
7 אגוזי קשיו/ברזיל/פקאן/מלך קצוצים - אופן ההכנה:
1. במחבת על אש גבוהה מחממים 1/4 כוס מים ומוסיפים את הבצלים והכרוב.
2. מכסים במכסה ונותנים לזה להתאדות במשך 5 דק' (מערבבים מידי פעם כך שלא יישרף).
3. מוסיפים את הקישואים ואת אבקת המרק, מערבבים ונותנים לזה עוד כ- 5-10 דק', כך שהירקות יהיו רכים. אם נראה שהקישאים מתחילים להישרף, מוסיפים קצת מים.
4. מוסיפים את הבצל הירוק/עירית, השום והאגוזים ומערבבים כ-2 דק'.
5. מוסיפים את הלימון, עלי הסלרי, הכוסברה/פטרוזיליה ונותנים לתערובת עוד 3 דק'.
6. מוסיפים את שמן הזית, פלפל ומלח לפי הטעם.
7. מכבים את האש.
8. אחרי מעט צינון מוסיפים את היוגורטים ומערבבים.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.