רסק עדשים בסגנון הודי ללא גלוטן – טעים וקל להכנה!
- מרכיבים:
1 כוס עדשים אדומות/ירוקות
1 כפית מלח הימלאיה
3/4 כפית כורכום
1 כפית פפריקה חריפה
3 כוסות מים
1 בצל גדול קצוץ דק מאוד
4 כפות שמן זית
1 כפית שום כתוש
1 כפית זנגביל (ג'ינג'ר) טרי מגורר או 1/2 כפית באבקה
עגבנייה גדולה בשלה, קצוצה
2 כפיות תבלין גרם מסלה
1-2 כפות חלב קוקוס
2 כפות עלים קצוצים של כוסברה, נענע/חילבה - אופן ההכנה:
1. מבשלים את העדשים עם כורכום ופפריקה במים עם מלח במשך 20 דק' עד שהן נהיות רכות ומסננים.
2. במחבת מטגנים בצל בשמן עד שהוא נהיה שחום זהוב. משאירים בצד כף בצל מטוגן לקישוט.
3. מוסיפים שום וזנגביל ומטגנים מעט. מוסיפים את העגבנייה ומבשלים עד שהיא מתרככת.
4. מוסיפים את העדשים, גרם מסלה, חלב הקוקוס ומחצית עשבי התיבול הקצוצים.
5. מערבבים היטב ושוב מחממים מעבירים לכלי הגשה ומקשטים בעשבי התיבול ובבצל המטוגן.
6. מוסיפים פלפל שחור או מיץ לימון במידת הצורך.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.