מתכון לשלגון לימון טבעי ומרענן לקיץ!
- מרכיבים:
4 לימונים
1/2 כוס (125 מ"ל) עלי מליסה רפואית דחוסים מעט.
2 כוסות (500 מ"ל) מים רותחים.
1/3 כוס (75 מ"ל) סירופ מייפל או סירופ קוקוס. - אופן ההכנה:
1. גוררים קליפה של לימון אחד ומניחים בצד.
2. סוחטים את הלימונים במסחטה חשמלית או ידנית.
3. קוצצים את עלי המליסה הרפואית.
4. מכניסים לקערה את המים, מיץ הלימון, קליפת הלימון, המליסה הרפואית הקצוצה וסירופ מייפל או סירופ קוקוס ומערבבים.
5. מוזגים את התערובת לכוסות או לכלי הגשה אחר ומקפיאים. - טיפים:
1. ניתן להחליף את מיץ הלימון במיץ תפוזים לקבלת שלגון תפוז, כנ"ל גם לרימונים ותפוחים.
2. לילדים אשר רגילים לשלגונים התעשייתים ניתן להוסיף בהתחלה 2-3 כפות סירופ מייפל או סירופ קוקוס עד שיתרגלו לטעם.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.