- מרכיבים:
1 בצלים בינוני
2 שיני שום
2 גזרים בינוניים
1 כוס קינואה
3/4 כוס עדשים שחורות/ירוקות
1/2 צרור קייל
1 כפית מלח הימלאיה
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
6 כוסות מים רותחים - אופן ההכנה:
1. קוצצים את הבצל ואת השום ומטגנים בסיר בינוני עם מעט שמן זית.
2. מקלפים את הגזרים, קוצצים לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר תוך כדי טיגון ומטגנים הכל כ-5 דקות עד שהבצל מתרכך.
3. מוסיפים את הקינואה, העדשים, המים והתבלינים ומביאים לרתיחה.
4. מבשלים על אש קטנה כ-25 ד' עד שהעדשים מתרככות. אם צריך, מוסיפים עוד מים ותבלינים.
5. תוך כדי הבישול קוצצים את הקייל לפרוסות דקות, ללא הגבעולים.
6. כשהתבשיל מוכן, מערבבים את הקייל פנימה ומשאירים עם מכסה סגור עוד כ-10 דקות. שמים לב שנשארו עוד קצת מים, למנוע התייבשות.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.