ממרח שעועית אדומה (ממרח אזוקי) בריא, טעים וקל להכנה!
- מרכיבים:
1/2 ק"ג שעועית אדומה /אזוקי מונבטת או מושרית
5-6 בצלים קצוצים ומאודים
שמן זית
2 שיני שום
מלח
פלפל
פטרוזיליה קצוצה לקישוט - אופן ההכנה:
1. מבשלים את השעועית עד שמתרככת ומסננים. שומרים את הנוזלים.
2. משחימים את הבצל הקצוץ ללא שמן, עם מעט מאד מים רותחים תוך כדי ערבוב עם כף עץ.
3. לאחר שהשעועית התקררה, מועכים אותה עם הבצל המושחם, קצת שמן זית, שום, מלח ופלפל לפי הטעם.
4. במידת הצורך מדללים עם מי הבישול עד לקבלת המרקם הרצוי.
5. ניתן להגיש בצלחת (כמו ממרח חומוס) עם שמן זית מעל ופטרוזיליה קצוצה.
טיפ – טעים לאכול גם עם בצל חי קצוץ.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.