מתכון לאורז בוכרר ללא גלוטן או גריסי פנינה בניחוח בוכרי טעים וקל להכנה!
- מרכיבים:
כוס אורז בסמטי מלא – ללא גלוטן או כוס גריסי פנינה שהושרו ללילה
1.5 כוסות מים
חצי כפית מלח הימלאיה - לרוטב:
2 כפות שמן קוקוס
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת כוסברה קצוצה
3 בצלים גדולים קצוצים
כפית קארי אורגני או כמון
חצי כפית כורכום
כוס נבטוטים של עדשים או כוס עדשים מבושלות
מלח לפי הטעם - אופן ההכנה:
1. להרתיח את מים עם המלח, להוסיף את האורז / גריסי פנינה, לבשל 20 דקות על אש קטנה.
2. לחמם 2 כפות שמן קוקוס עם כל התבלינים ולטגן כ-2 דקות.
3. להוסיף את הבצל ולטגן, תוך כדי ערבוב כ-10 דקות.
4. להוסיף נבטוטים/עדשים ולערבב עוד 5-10 דקות.
5. להוסיף את העלים הקצוצים, לערבב במשך 5 דקות ולכבות את האש.
6. לערבב עם התערובת עם האורז / גריסי הפנינה המבושלים.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.