מתכון לחומוס טעים במיוחד וקל להכנה!
- מרכיבים:
2.5 כוסות חומוס מבושל רך
1/2 כוס מים עדיפות למי בישול החומוס (לא חובה)
2/3 כוס טחינה משומשום מלא
1-2 שיני שום כתוש (לפי הטעם – כדאי להתחיל באחת)
מיץ משני לימונים
כפית מלח הימלאיה - אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל החומרים, פרט למים למעבד המזון (אפשר להכין עם בלנדר מוט ידני).
2. מוסיפים את המים בהדרגה לפי הצורך לפי רמת הסמיכות האהובה עליכם.
3. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. קחו בחשבון שהחומוס מתקשה מעט עם הזמן.
בשל העדר חומרים משמרים, החומוס מחזיק בקירור כ-4-5 ימים.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.