מתכון טעים, בריא, מזין והכי חשוב קל להכנה של מג'דרה קינואה ללא גלוטן!
- מרכיבים:
1 כוס קינואה
כוס וחצי מים
מלח הימלאיה
1 כפית כמון
2 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה
2 בצלים קצוצים
2 גזרים קצוצים
1/2 כפית כורכום
1/2 כוס עדשים - אופן ההכנה:
1. מחממים את שמן זית, מוסיפים תבלינים, עדשים, בצל וגזר.
2. מאדים 5-10 דקות.
3. מוסיפים את הקינואה עם כוס וחצי מים ומלח ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה.
4. ניתן להוסיף בסוף הבישול חופן פטרוזיליה / כוסברה.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.