מרכיבים:
תחתית:
- 2 כוסות אגוזי מלך
- רבע כוס אגוזי פקאן
- 2 כוסות שבבי קוקוס
- 4-6 תמרים
- קורט מלח הימלאיה גרוס
- 2 כפות גדושות ריבת לימון
מילוי:
- 3 כוסות אגוזי קשיו
- 3/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
- 70CC סירופ מייפל או סירופ קוקוס
- כפית כורכום
- קורט מלח הימלאיה גרוס
- 3/4 כוס שמן קוקוס
אופן ההכנה:
- מכניסים את אגוזי המלך והפקאן למעבד מזון ומעבדים עד שהאגוזים טחונים לגמרי.
- מוסיפים את יתר מרכיבי התחתית עד לקבלת עיסה אחידה.
- מהדקים את העיסה לתחתית תבנית.
- מכניסים את כל מרכיבי המילוי לבלנדר, פרט לשמן הקוקוס ומעבדים עד לקבלת מרקם אחיד.
- מוסיפים את שמן הקוקוס ומעבדים עוד כ-30 שניות.
- שופכים את המילוי מעל התחתית ומקפיאים את העוגה למשך 6-8 שעות.
- להגשה, מפשירים את העוגה מעל השיש כשעה.
יש לשמור את העוגה במקרר.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.