שכבת השוקולד
מרכיבים:
- כוס חלב שקדים
- כוס תמרים
- 2 כפיות חמאת קוקוס (שמן קוקוס לא מומס)
- כפית תמצית וניל טבעית
- כף אבקת קקאו אורגנית
- 2 כפות גדושות ריבת לימון
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם קצפת עשיר.
שכבת הווניל
מרכיבים:
- כוס חלב שקדים
- כוס קשיו
- 2 כפיות חמאת קוקוס (שמן קוקוס לא מומס)
- כפית תמצית וניל טבעית
- 2 כפות סירופ מייפל טבעי
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת קרם עשיר ואחיד.
אופן הכנת העוגה
- מוזגים את שכבת השוקולד לתחתית התבנית ומקררים למשך 10 דקות.
- מוסיפים את שכבת הוניל מעל שכבת קרם השוקולד ומקררים לעוד 15 דקות.
- ממשיכים להוסיף שכבות ומקררים בין לבין.
- מקפיאים למשך שעתיים ולאחר מכן שומרים במקרר.
בתאבון!
המתכון באדיבות שירלי בר.
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.