מתכון לעוגת תמרים בראים וללא גלוטן!
עוגת תמרים בריאה וטעימה, ללא גלוטן! עוגה שגם הילדים אוהבים!
- מרכיבים:
500 ג' כוסמת
800 ג' תמרים מגולענים
2 בננות חתוכות
3 כפיות קינמון טחון
1 כפית ציפורן טחון
150 ג' טחינה גולמית
1.5 כפיות סודה לשתיה
200 מ"ל מים - אופן ההכנה:
1. משרים ללילה את הכוסמת מסננים ושוטפים.
2. מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. משטחים ב-2 תבניות מוארכות ואופים 50 דקות בטמפרטורה של 170 מעלות.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.