מתכון טעים במיוחד לקציצות עדשים / חומוס ללא גלוטן!
- מרכיבים:
כוס קמח עדשים כתומות/חומוס
1 כוס חלב סויה לא ממותק
חצי כפית אבקת אפיה אורגנית
1 בצל גדול מטוגן
3 שני שום כתושות
חצי חבילה כוסברה קצוצה/פטרוזליה
חצי כוס מים
מלח ופפריקה חריפה לפי הטעם
שמן קוקוס לטיגון - אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים ביחד.
2. יוצרים קציצות מהתערובת בכמות של שתי כפות.
3. מכדרים לכדור באמצעות שתי הידיים ומשטחים את הכדור לקציצה שטוחה.
4. מורחים את המחבת בשמן קוקוס ומטגנים את הקציצות.
מומלץ להשתמש במחבת נון סטיק עם ציפוי טיטניום, המורכבת מ-6 שכבות שונות, ואז צריך מעט שמן.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.