רולדת תמרים ותפוחי עץ טעימה במיוחד!
- מרכיבים לבצק:
2 כוסות קמח כוסמין
1/2 כוס סירופ מייפל או סירופ קוקוס
50 גרם שמן קוקוס
קורט מלח
1 כפית סודה לשתייה - מרכיבים למילוי:
250 גרם תמרים מרוסקים
110 גרם רסק תפוחי עץ אורגני
1/4 כפית ציפורן / קינמון - אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. שמים את כל החומרים של הבצק במעבד מזון ויוצרים בצק רך.
3. שמים על השולחן או על קרש חיתוך קמח ומרדדים את הבצק.
4. מרסקים את התמרים עם תפוחי העץ והציפורן.
5. שמים על הבצק המרודד את תערובת התמרים ויוצרים רולדה.
6. אופים כ–30 דקות.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.