מרכיבים:
- 200 מ"ל (1/2 פחית) קרם קוקוס
- 100 מ"ל (1/2 כוס) שמן קוקוס
- 1/2 כפית מחית וניל
- 1/2 כוס סוכר קוקוס
- קורט מלח
- 350 גרם (2 וחצי כוסות) קמח כוסמין
- 1 כפית אבקת אפייה
מרכיבים למלית:
- 450 גרם (1 חבילה) ממרח תמרים
- 1/2 תרמיל וניל
- חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה גדולה קרם קוקוס, שמן קוקוס, מחית וניל, מלח וסוכר קוקוס עד שנוצרת בלילה אחידה.
- מוסיפים קמח כוסמין ואבקת אפייה ולשים בעדינות בידיים עד שמתקבל בצק רך ונעים לעבודה.
- מצננים את הבצק במשך כ-1/2 שעה במקרר.
- מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי של כ-3 מ"מ.
- מורחים כ-1/3 מכמות ממרח התמרים על כל מלבן בשכבה אחידה ודקה.
- מגלגלים לרולדות הדוקות ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים את הרולדות במשך 30-3 דקות או עד שהן מזהיבות.
- מצננים לחלוטין ופורסים לעוגיות בעזרת סכין משוננת בעזרת תנועות ניסור, המקלות על חיתוק מדוייק.
טיפים:
- שומרים את העוגיות בקופסה אטומה עד שבוע בטמפרטורת החדר.
- אפשר להכין את הגלילים ולהקפיא אותם, כמו שהם, לפני האפייה. כאשר רוצים להנות מהעוגיות טריות פשוט מוציאים מהמקפיא ואופים (אין צורך להפשיר).
- כמובן שאפשר למלא את העוגיות בכל ממרח אחר: שוקולד, חלבה, פרג וכיו"ב.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.