מתכון לתבשיל עדשים ועלי סלרי ללא גלוטן מלא בסיבים תזונתיים
- מרכיבים:
פלפל אדום קצוץ
2 כוסות עדשים מונבטים כתושים בבלנדר
2 בצלים גדולים קצוצים
1 ראש עלי סלרי קצוץ
1 לימון סחוט
חצי כוס מים
4 כפות שמן זית
1 כפית פלפל אדום גרוס
1 כף אבקת מרק אורגני
3 יחידות בצל ירוק קצוץ
מלח הימלאיה לפי הטעם - אופן ההכנה:
1. שמים במחבת כף שמן, מחממים על אש גבוהה ומוסיפים את הבצלים והפלפל.
2. מטגנים בערבוב במשך 3 דקות.
3. מוסיפים כ-1/2 כוס מים, את אבקת המרק ואת העדשים.
4. מטגנים כ-10 דקות עד שהכול נהיה רך ומוכן לאכילה.
5. מוסיפים את עלי הסלק הקצוצים והבצל הירוק (אם התבשיל סמיך, להוסיף מיד עוד קצת מים).
6. מערבבים, מוסיפים את הפלפל, מלח, 4 כפות של שמן זית ולימון, מערבבים שוב ומכבים את האש.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.