דיברנו בפוסט הקודם על העצמאות שאנו חייבים לגופינו.
מבלי שנדע, תעשיית הבשר מכניסה לבשר ולגופינו רעלים, הורמונים ואנטיביוטיקה.
✡ ✡ ✡
גם כשעושים "על האש" אפשר להנות מאוכל משובח ברמה גבוהה ואם אתם שואלים אותי, גם יותר טעים!
הכינו עוד היום בשביל מחר.
✡ ✡ ✡
שיפודים טבעוניים טעימים לחג העצמאות.
רכיבים:
1 חבילת טופו אורגני חתוכה לקוביות
חבילת פטריות שיטאקה טריות
2 – 3 קישואים
2 פלפלים אדומים
2-3 קולרבי.
המשרה:
3/4 כוס שמן זית כתית
4 שיני שום כתושות
כף אבקת ג'ינג'ר
4 כפות סויה
כף אגבה
מלח הימלאיה ופלפל לבן לפי הטעם.
אופן ההכנה:
להשרות את הטופו והירקות במשרה ללילה .
למחרת היום לשים על השיפוד קובית טופו אחר כך
ירקות ושוב קובית טופו ולצלות על האש.
בתיאבון
✡ ✡ ✡
חג שמח לעם ישראל.
בריאות שלמה, שחרור מרעלים ועצמאות תזונתית .
באהבה
רומי חוכמה אירידיולוגית ונטורופתית
freedigitalphotos.net