תבשיל עלי מנגולד וקייל ללא גלוטן – מתכון טעים, מזין, מלא בבריאות!
- מרכיבים:
חבילת שמיר קצוץ
2 עלי מנגולד ירוק – חתוכים דק, ללא החלק הלבן
2 עלי מנגולד אדום – חתוכים דק, ללא החלק הלבן
חבילת עלי קייל – חתוכים דק ללא הגבעול
2 בצלים קצוצים
2 בטטות בינוניות חתוכות
2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
1 כף מיסו
1 כפית כורכום
מלח הימלאיה
פלפל
1 תיבולית אורגנית
רבע כוס שמן זית
חצי ליטר מים - אופן ההכנה:
1. מטגנים את הכורכום והפלפל עם שמן הזית
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את כל העלים הירוקים ומלח, מאדים במשך 10 דקות ומערבבים.
4. מוסיפים את הבטטה, המים, המיסו, התיבולית וגרגרי החומוס ומבשלים כ-15 דקות.
5. מוסיפים את השמיר ומבשלים עוד 10 דקות.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.