חביתת חומוס ללא גלוטן מלאה בחלבון ומשביעה. מתאימה לארוחת בוקר או ערב.
- מרכיבים:
חצי כוס קמח חומוס
1/2-2/3 כוס מים
בצל בינוני קצוץ דק
חצי כוס כוסברה / שמיר / פטרוזיליה קצוצים
מלח הימלאיה
פלפל חריף לפי הטעם
כף שמן קוקוס - אופן ההכנה:
1. מטגנים במחבת את הבצל עם מעט שמן.
2. מערבבים את קמח החומוס עם המים עד לקבלת מרקם חלק.
3. מוסיפים תבלינים, בצל מטוגן, עשבי תיבול קצוצים ומערבבים.
4. מחממים שמן קוקוס במחבת שטוחה ויוצקים את הבלילה לכדי שכבה אחידה.
5. מכסים מיד ומנמיכים את האש.
6. כאשר החביתה נקרשת מלמעלה, הופכים אותה.
בתאבון!
לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.