מתכון לפאי פירות יער, שזיף או משמש לבחירתכם
פאי פירות טעים במיוחד – קינוח מלכותי בעל אינדקס גליקמי נמוך.
- מרכיבים לבסיס הפאי:
רבע כוס שקדים טחונים.
חצי כוס קמח שיפון.
חצי כוס קמח כוסמין.
1/3כפית סודה לשתיה.
1 כף סירופ מייפל או סירופ קוקוס.
1-2 כפות שמן קנולה.
2 כפות רסק תפוחי עץ ללא סוכר – להוסיף לקבלת בצק דביק. - מרכיבים למילוי הפאי:
ריבת פירות יער/שזיף/משמש ללא סוכר.
3 כפות חמוציות.
50 גרם אגוזי מלך. - אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מערבבים את כל החומרים ליצירת בסיס הפאי, לשים ומוסיפים קצת קמח כדי שלא יהיה דביק.
3. מוסיפים חמוציות ושכבת ריבה ואגוזי מלך.
4. אופים יחד עם הבסיס 30-40 דקות.
בתאבון!
ניתן לשלב פאי פירות בתפריט התזונתי שלך, רוצה לדעת איך? לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.