מרכיבים:
- 3/4 כוס טחינה גולמית
- כוס סוכר קוקוס
- כוס מיץ תפוזים טבעי טרי
- חצי כוס דובדבנים מיובשים
- 1 ו-3/4 כוסות קמח כוסמין
- כוס אגוזי מלך קצוצים
- כפית אבקת אפייה
- חצי כפית קינמון
- 2 כפות פשתן טחון / כפית מלאה תחליף ביצה
- 250 מ"ל שמנת קוקוס
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- משמנים תבנית בשמן זית.
- מערבבים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד.
- שופכים את התערובת אל התבנית המשומנת.
- אופים כ-40 דקות חימום תחתון ו-10 דקות חימום עליון ותחתון מרוכז.
- בודקים שהקיסם יוצא יבש ומוציאים מהתנור.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.