- המרכיבים להכנת הדלועים:
6 יחידות דלעת יפנית או דלעת ערמונים
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון 1
מלח הימלאיה לפי הטעם - אופן הכנת הדלועים לפני מילוי:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. חותכים את ראש הדלועים ומסירים את הזרעים בעזרת כף.
3. מניחים על נייר אפייה אקולוגי עם הפנים כלפי מטה ואופים במשך 20 דקות. - המרכיבים להכנת מילוי הטופו:
2 כפות שמן זית
1 חבילת טופו קצוצה במעבד מזון
1 חבילה בצל ירוק קצוץ
1 חבילה כוסברה / פטרוזיליה קצוצה
2 כפות פשתן טחון
חצי כפית קינמון
חצי כפית זרעי כוסברה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית אגוז מוסקט
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
מיץ מלימון 1
מערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחת. - אופן הכנת הדלועים הממולאים:
1. מוציאים את הדלועים מהתנור.
2. בעזרת מברשת מורחים את הגלועים מבפנים עם תערובת התבלינים: שמן זית, לימון ומלח.
3. ממלאים את הדלועים במילוי הטופו.
4. מחזירים לתנור עם הפנים כלפי מעלה ואופים 15 דקות נוספות.
5. מוציאים מהתנור, שמים מעל את כיסוי הדלעת ומגישים עם סלט.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.