טבולה קינואה ללא גלוטן – מתכון טעים, בריא ומזין!
- מרכיבים לבסיס:
2 כוסות קינואה
3 כוסות מים
כפית מלח הימלאיה - מרכיבים לתערובת:
1 פלפל אדום (גמבה) קצוץ
בצל גדול קצוץ
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת כוסברה קצוצה
10 עלי נענע קצוצים
מיץ מלימון אחד
כפית מלח הימלאיה או לפי הטעם
פלפל שחור
2-3 כפות שמן זית כתית מעולה - אופן הכנת הבסיס:
1. שמים את הקינואה המים והמלח בסיר על אש גבוהה.
2. כשהמים רותחים, מחלישים את האש ומשאירים על אש קטנה ל-20 דקות, עד שהקינואה נפתחת והנוזלים נספגים. - אופן הכנת התערובת:
1. מטגנים בשמן הזית את הבצל והפלפל האדום כ-5 דקות.
2. שמים את הקינואה המוכנה בקערה, מוסיפים לה את הבצל והפלפל ביחד עם כל העלים הקצוצים, התבלינים ומיץ הלימון, מערבבים וטועמים.
בתאבון!
לכל שאלה בנושא מתכונים בריאים על פי הנטורופתיה לאחר אבחון אירידיולוגיה מוזמנים ליצור עמי קשר בטלפון – 052-878-1537 או בצור קשר