כרוב מאודה עם חמוציות – ללא גלוטן מתכון מושלם לאוהבי כרוב!
- מרכיבים:
1 בצל גדול חתוך לקוביות.
2 גזרים מגורדים בפומפיה.
2 תפוחים גרנד או יונתן חתוכים לקוביות.
חצי כרוב ירוק חתוך לקוביות גדולות.
30 גרם חמוציות ממותקות במיץ תפוחי עץ.
פלפל.
מלח הימלאיה.
כפית קינמון.
כורכום. - אופן ההכנה:
1. מחממים 3 כפיות שמן זית ומאדים את הבצל, מוסיפים את הגזר ומאדים ביחד.
2. מוסיפים את הכרוב ורבע כוס מים וממשיכים לאדות.
3. מוסיפים את התפוחים, את החמוציות ואת התבלינים וממשיכים לאדות על להבה נמוכה עד שזה מוכן.
בתאבון!
לשאלות נוספות לגבי המתכון כרוב מאודה חמוציות ללא גלוטן או לייעוץ טלפוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537 או דרך דף צור קשר.