מרק עדשים ופסטה ללא גלוטן – מרק טעים, בריא, מזין וקל להכנה!
- מרכיבים:
1 קישוא גדול או 2 קטנים חתוך לקוביות.
1 גזר חתוך לפרוסות.
1 בצל גדול חתוך לקוביות.
3/4 כרוב חתוך לרצועות.
1 חבילת פטרוזיליה קצוצה.
2 חבילות של עדשים מונבטים (או אחרי השריה שלוש שעות לפחות).
1 חבילה של פסטה למרק (קטנה) ללא גלוטן.
1 לימון גדול סחוט.
3 כפות שמן זית.
2 כפות גדושות של מיסו.
1 כף אבקת מרק אורגני.
חצי כפית פלפל שחור.
4 ליטר מים. - אופן ההכנה:
1. שמים שמן זית בסיר, מחממים ומוסיפים את הירקות החתוכים כעשר דקות תוך כדי ערבוב.
2. מוסיפים את המים, העדשים, אבקת המרק, הלימון, הפלפל השחור והמיסו ומבשלים כעשרים דקות.
3. מוסיפים את הפסטה והפטרוזיליה, מרתיחים ומכבים את האש.
4. משאירים את הסיר מכוסה לכ-30 דקות, עד שהפסטה מוכנה.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.