מתכון לנזיד עדשים צמחוני ללא גלוטן טעים ועשיר. עדשים – עשירים בברזל, בתוספת אורז הופך לחלבון מלא.
- מרכיבים:
1 כוס עדשים שחורות.
1/4 כוס שמן זית.
1 בצל גדול פרוס.
2 שיני שום פרוסות.
3 כוסות מים.
2 עגבניות מרוסוקות.
מלח ופלפל.
2 גזרים פרוסים.
מעט סירופ מייפל או קוקוס.
1 כפית כורכום.
1 כפית פפריקה מתוקה. - אופן ההכנה:
1. מביאים את העדשים במים לרתיחה, מבשלים כחצי שעה ומסננים.
2. בסיר מחממים שמן זית ומאדים את הבצל עד שנעשה שקוף.
3. מוסיפים גזר מאדים עוד 2 דקות ומוסיפים שום, נוסיף עגבניות ומבשלים עוד 2 דקות תוך ערבוב בכף עץ.
4. מוסיפים מים, רסק ותבלינים ומבשלים עוד 45 דקות.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.