חומרים:
- תפוח ירוק חתוך לרצועות.
- 1/2 חבילת נבטים סיניים.
- פלפל אדום חתוך לרצועות.
- 1/4 כרוב חתוך לרצועות צרות.
- 1 בצל קטן חתוך לרצועות.
- 1 כפית שום כתוש.
- 1 כפית אבקת ג'ינג'ר .
- בצל ירוק קצוץ.
- 7 אגוזים קצוצים.
- 1 לימון סחוט.
- 1 כפית פלפל אדום גרוס.
- 1 כף אבקת מרק.
- 1/2 חבילת טופו חתוך לרצועות.
- 1/4 כוס יין אדום (ניתן גם בלי למי שלא נוגע באלכוהול).
- 3 כפות שמן זית/חמניות.
אופן ההכנה:
- בווק על אש גבוהה מחממים את השמן ובפנים מוסיפים את הבצל ואת הפלפל.
- מערבבים כדקה מוסיפים 1/4 כוס מים, תפוח,נבטים,כרוב,ומקפיצים בערבוב כ 2 דק'.
- מוסיפים את היין ,האגוזים , בצל ירוק ,טופו, שום ,ג'ינג'ר ,אבקת מרק ,ופלפל וממשיכים להקפיץ עוד 3 דק' וזה מוכן.
ספרו לי איך יצא לכם המתכון בתגובות למטה.
בתאבון!