מתכון לעוגת שקדים ללא גלוטן
עוגת שקדים ללא גלוטן טעימה וקלה להכנה!
- מרכיבים:
2 חבילות שקדים פרוסים (200 גרם).
8-9 כפות סירופ סירופ מייפל או סירופ קוקוס.
4-5 טיפות תמצית וניל טבעי ללא סוכר.
1 כף טחינה גולמית אורגנית משומשום מלא.
1 חלבון ביצה אורגנית. - אופן ההכנה:
1. מערבבים את תמצית הוניל עם הטחינה, סירופ מייפל/קוקוס והחלבון.
2. מוסיפים את השקדים.
3. שופכים את הבלילה לתבנית אפייה.
4. מכניסים לתנור ב-170 מעלות כ- 15-20 דק' עד להשחמה / הזהבה.
5. לאחר האפייה חכו שהעוגה תתקרר ולחתוך לצורה הרצויה.
בתאבון!
רוצים לדעת איך לשלב עוגת שקדים ללא גלוטן בתפריט היומי שלכם? לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.