מרכיבים:
למילוי
- 2 אגסים קלופים ופרוסים
- 2 תפוחים קלופים ופרוסים
- סירופ מייפל או סירופ קוקוס
- 1 כף קינמון
לבצק
- 3/4 כוס שמן
- 3 תפו"ע מתוקים מרוסקים
- 1.5 כוסות קמח כוסמין
- 1 כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה:
- תבנית בקוטר 26 מרופדת בנייר אפייה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מסדרים על התבנית את פרוסות התפוחים והאגסים ובוזקים עליהם סירופ מייפל או סירופ קוקוס וקינמון.
- מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק, ויוצקים על הפירות.
- אפשר לפזר על הבצק עוד קינמון וסירופ מייפל או סירופ קוקוס.
- אופים כ-40 דקות.
- מצננים מעט, הופכים את העוגה על צלחת הגשה ומסירים את נייר האפייה.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.