מתכון לפסטה ברוטב פסטו טעים במיוחד וקל להכנה!
- מרכיבים:
חבילת עלי בזיליקום טריים (רק העלים)
2 שיני שום כתוש
רבע כוס שמן זית
מלח הימלאיה לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
חבילת פסטה מקמח כוסמין אורגני או פסטה מאורז (ללא גלוטן) - אופן ההכנה:
1. טוחנים את התבלינים ועלי התבלין ביחד במעבד מזון עד לקבלת רוטב.
2. ממלאים סיר במים עם מלח ומחממים על אש גבוה עד הרתחה.
3. מכניסים את הפסטה, אחרי רתיחה מורידים את עוצמת האש ומבשלים כ-15 דקות עד שהפסטה רכה.
4. מסננים את הפסטה ומערבבים עם רוטב הפסטו.
טיפ! תחליף טבעוני לפרמז'ן – מפזרים מעל מעט גבינה צהובה טבעונית של וגה (vega).
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.